У Чернівцях новий начальник відділу у справах сім’ї та молоді

Начальником відділу у справах сім’ї та молоді міської ради призначено Світлану Скригунець
Начальником відділу у справах сім’ї та молоді міської ради з 1 травня ц.р. розпорядженням міського голови призначено Світлану Скригунець.
Призначення зроблено за рекомендацією конкурсної комісії з проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад в Чернівецькій міській раді.
У конкурсному відборі брали участь чотири претендента. Усі вони продемонстрували високий рівень теоретичних та практичних знань.Світлана Скригунець набрала найвищу загальну суму балів із максимально можливої – 98% .
Конкурсна комісія рекомендувала міському голові зарахувати до кадрового резерву міської ради на посаду начальника відділу у справах сім’ї та молоді міської ради депутата міської ради Олександра Мадея, заступника директора з виховної роботи Чернівецької ЗОШ № 12 Наталію Руснак та Вікторію Куксіну, яка працювала начальником відділу у справах фізичної культури та спорту, директором центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вугледарської міської ради.
Конкурсна комісія також рекомендувала міському голові призначити на посаду головного спеціаліста, економіста відділу контрольно-перевірочної роботи фінансового управління міської ради Андрія Кирилюка.
Довідково.
Світлана Скригунець, 1970 року народження, народилась в смт. Яблунів Косівського району Івано-Франківської області, освіту здобувала у Коломийському медичному училищі імені І.Франка, Чернівецькому нацуніверситеті ім.Ю.Федьковича. З травня 1997 року працювала головним спеціалістом відділу сім’ї та молоді, обласного центру соціальних служб для молоді, начальником відділу з питань сім’ї та жінок Чернівецької обласної державної адміністрації, з 2004 року – заступником начальника відділу у справах сім’ї та молоді Чернівецької міської ради.
Андрій Кирилюк, 1986 року народження, народився в м. Сокиряни Чернівецької області, освіта – вища (Буковинська державна фінансова академія, 2009, банківська справа). З 2009 року працював головним спеціалістом Управління Державної казначейської служби України у м. Чернівцях Чернівецької області.

peredplata