Допоможемо дітям перемогти важку хворобу!

Нещодавно велика біда спіткала жителів Вінниччини. Маленькому хлопчику Денису Проценко поставили жахливий діагноз, у дитини рак крові. Зараз батькам вкрай необхідно зібрати кошти на лікування,а це чимала сума. Для того, щоб хлопчину відправити в одну з турецьких клінік, потрібно 75 тис. євро. ГО «Чернівці – місто майбутнього» вирішила допомогти дитині, адже активістів вразило те, настільки сильно він хоче жити. Денис своїми руками робить браслети та продає їх, щоб зібрати такі потрібні кошти для боротьби проти хвороби. Громадська організація перерахувала хлопчині 4000 грн, до доброчинної акції також приєднався Андрій Бурштин, голова осередку стронгменів Чернівецької обл., але це крапля в морі, тому активісти просять небайдужих людей проявити милосердя, і збільшити шанси дитини прожити довге та безтурботне життя.
Також нещодавно до голови ГО «Чернівці – місто майбутнього» звернулись по допомогу батьки трирічної Фролової Вероніки. Діагноз дитини – новоутворення головного мозку, вторинна гідроцефалія, епісиндром. На ліки та реабілітацію потрібно 50 тис. грн.. Ромео відгукнувся на це прохання та перерахував 2000 грн. на лікування дівчинки.
Активісти наголошують, що діти – це наше майбутнє,і за їхні життя варто боротись до останнього. Спільними зусиллями можна подолати будь що, навіть такі важкі хвороби!
Допоможемо дітям перемогти важку хворобу!
Допоможемо дітям перемогти важку хворобу!

peredplata