Режим роботи Чернівецької митниці ДФС на травневі свята

У зв`язку із святами 1-4 та 9-11 травня 2015 року підрозділи митного оформлення митних постів Чернівецької митниці ДФС у ці дні працюватимуть у наступному режимі:

підрозділи митного поста «Чернівці»:

– відділ митного оформлення №1 (оформлення суб’єктів ЗЕД): щоденно з 9:00 год. до 21:00 год.;

– відділ митного оформлення №2 (оформлення транспортних засобів): неробочі дні;

– відділ митного оформлення №3 (міжнародний пункт пропуску для авіаційного сполучення «Чернівці»): щоденно з 07:00 год. до 21:00 год.

підрозділи митного поста «Кельменці»:

відділ митного оформлення №1 (МЗПП «Кельменці-Ларга») – цілодобово;

відділ митного оформлення №2 (МАПП «Кельменці-Ларга») – цілодобово;

відділ митного оформлення №3 (оформлення суб’єктів ЗЕД): щоденно з 9:00 год. до 21:00 год.

Підрозділи митного оформлення митних постів «Вадул – Сірет», «Россошани», «Сокиряни», «Мамалига» працюватимуть цілодобово.

Більш детальну інформацію про роботу митних постів можна дізнатися за телефонами, розміщеними у розділі “Територіальні органи – Митниця” суб-сайту територіальних органів ДФС у Чернівецькій області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/mitnitsya/teritorialni-organi/

Сервіси ДФС працюватимуть цілодобово в режимі інтерактивного автовідповідача.

Для отримання консультацій з питань застосування норм податкового та митного законодавства телефонувати до Кол-центру за номером 0-800-501-00-7.

Для скарг на протиправні дії працівників Державної фіскальної служби та оперативного вирішення суперечливих питань, що виникли у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю і митного оформлення, необхідно звертатися до „Пульсу” – (044) 284-00-07.

peredplata