У Чернівецькій установі виконання покарань № 33 відбулися пожежно-тактичні навчання

У Чернівецькій установі виконання покарань № 33 відбулися пожежно-тактичні навчання
Днями з метою підвищення професійної майстерності відомчої пожежної команди у Чернівецькій установі виконання покарань № 33 було проведено тренування її особового складу, в ході якого учасники взяли участь у гасінні умовної пожежі в автомобільних боксах.
Під час проведення тренування увага акцентувалася на відпрацюванні практичних навичок гасіння пожежі при особливих умовах. Зокрема, члени добровільної пожежної дружини опановували особливості боротьби з вогнем при високих та низьких температурах, під час сильного задимлення, вітру та дощу.
До участі у даному заході було також залучено працівників Державної служби надзвичайних ситуацій, які вже за декілька хвилин після отримання сигналу прибули на місце події та здійснили гасіння умовної пожежі. В результаті злагоджених дій умовна пожежа була локалізована і ліквідована.
Начальник Чернівецької установи виконання покарань № 33 підполковник внутрішньої служби Петро Лисак зазначає: «Профілактичні пожежні навчання проводяться в установах Служби постійно. Співробітники в обов\’язковому порядку проходять інструктажі з правил пожежної безпеки, вивчають алгоритм дій при виникненні надзвичайних подій. Крім того, навчання дозволяють співробітникам ДСНС ближче познайомитися із специфікою об\’єкту, місцями розташування найближчих вододжерел, оцінити ступінь загрози людям, яка може виникнути, а також шляхи поширення пожежі на інші об\’єкти».
У Чернівецькій установі виконання покарань № 33 відбулися пожежно-тактичні навчання
Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata