Податковий тризуб на День Вишиванки

Вже кілька років поспіль чернівецькі податківці долучаються до святкування Дня вишиванки, адже українська вишиванка – це генетичний код нації, егрегор нашого національного духу.
Цього року працівники міської податкової інспекції вирішили не лише одягти вишивані сорочки, а й залучити до вишивання відвідувачів Центру обслуговування платників податків. Що саме вишиватимуть визначились одразу, – «МИР».
Нічого важливішого і бажанішого немає сьогодні для кожного із нас, а спільна мрія, висловлена на полотні, обов»язково здійсниться. Побажання у кольорах національного прапора не лише прикрашатиме приміщення інспекції, а й стане її справжнім оберегом, адже зберігає позитивну енергетику і податківців, і платників.
Звісно, без конкурсу на кращу вишиту сорочку не обійшлося, адже податківці продемонстрували, що з гідністю носять не лише форменний одяг, але й національний стрій, довели, що мають творчий підхід до використання національних елементів в сучасному одязі та чудово знаються на традиціях українського вбрання. Переможці були нагороджені приємними подарунками.
На завершення святкування податківці організували своєрідний флешмоб – вишикувались при вході до приміщення інспекції у формі тризуба – символа Української Державності.
Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata