У Чернівцях оголошується конкурс на кращу новорічну вітрину

У Чернівцях оголошується конкурс на кращу новорічну вітринуЗ метою формування привабливого зовнішнього вигляду міста, створення святкової атмосфери для мешканців і гостей міста під час новорічно – різдвяних свят департамент економіки Чернівецької міської ради оголошує конкурс, серед об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, сфери послуг міста на краще святкове оформлення зовнішніх вітрин з новорічно – різдвяної тематики, у двох номінаціях:

– \”Кращановорічно-різдвянавітрина до 20 м2\”;
– \”Кращановорічно-різдвянавітринабільше 20 м2\”.

Ті, хто бажає взяти участь в Конкурсі, подають заяву довільної форми, в якій зазначають назву суб\’єкта господарської діяльності, адресу і рекламну назву закладу та додають фото вітрини.

Також пропозиції щодо кращої оформленої новорічно-різдвяної вітрини закладу можуть надходити від громадських організацій та мешканців міста, які будуть враховані Комісією при виборі переможців.

Заяви та пропозиції подаються з 25 листопада по 20 грудня 2016 року в департамент економіки міської ради (вул.Кобилянської Ольги, 3, тел. 55-36-67) або на електроннупошту: econom@rada.cv.ua.

Переможці Конкурсу нагороджуються дипломами та грошовими винагородами, зокрема:

– преможець у номінації\”Кращановорічно-різдвянавітрина до 20 м2\” отримає 10000 грн.;
– преможець у номінації\”Кращановорічно-різдвянавітринабільше 20 м2\” отримає 12000 грн.

peredplata