Завтра в Чернівцях відбудеться кулінарний фестиваль

Завтра в Чернівцях відбудеться кулінарний фестивальВ програмі: виставка-ярмарок від найкращих місцевих закладів харчування, майстер-класи та конкурси кухарів

Як повідомляють на сайті Чернівецької міської ради,ХІV Фестиваль з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2015» відбудеться 3 грудня в дворику Ратуші та на базі ресторану «Варанці» за адресою: м.Чернівці, Центральна площа, 1. Початок фестивалю – об 11 год.

На фестивалі буде представлено кращі кулінарні цехи та ресторанні заклади міста, також проведуть майстер-класи серед кухарів, кондитерів та майстрів карвінгу (мистецтва вирізати фігури із фруктів). Вхід на фестиваль вільний, тож запрошуються усі бажаючі, а особливо – кухарі, кондитери та студенти та учні профільних навчальних закладів з кулінарного і кондитерського мистецтва.

Детальну інформацію про умови участі та порядок проведення Фестивалю можна отримати в департаменті економіки міської ради (м.Чернівці, вул. О.Кобилянської, 3, каб. № 4, 9 тел. (0372) 52-64-25, 55-36-67).

peredplata