З червня на Буковині діятиме обмеження на рух вантажівок у спекотні дні

З червня цього року при температурі повітря понад +28ºС вводиться режим обмеження руху великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т з 10.00 до 22.00 на низці ділянок автомобільних доріг загального користування, ознайомитись з повним переліком яких можна, перейшовши за наступним посиланням: http://cv.ukravtodor.gov.ua/index.php/7-news/699-avtomobylni-dorogi-na-yakikh-obmezheno-rukh-v-spekotnu-pogodu. Про це інформує прес-служба ОДА.

Вказані обмеження зумовлені необхідністю недопустити значну деформацію та руйнування дорожнього покриття.

Для великовагового транспорту підготовлено місця відстою, з переліком яких можна ознайомитись за посиланням: http://cv.ukravtodor.gov.ua/index.php/7-news/698-mistsia-vidstoiu-transportnykh-zasobiv-pid-chas-obmezhennia-rukhu-dorohamy-zahalnoho-korystuvannia-pry-vysokykh-temperaturakh-povitria.

Також ДП «Чернівецький облавтодор» встановлено дорожні знаки та інформативні панно, які попереджають водіїв про обмеження руху та інформують про місця стоянки великовагового транспорту.

Дотримання вимог обмеження руху контролюватиметься Укртрансінспекцією та Державтоінспекцією. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області.

peredplata