Чернівчан змушують викидати сміття, наражаючи їх на смертельну небезпеку

Річ у тім, що по вулиці Садовій у спеціальній «кишені» стоять три сміттєві баки. Їх «дбайливі» комунальники обгородили металевою сіткою. І тепер, щоб викинути сміття до баків, місцеві мешканці змушені виходити на проїжджу частину. Цим же люди наражають себе на небезпеку, оскільки вулицею Садовою проходить досить інтенсивний атомобільний рух.

Чернівчан змушують викидати сміття, наражаючи їх на смертельну небезпеку

Чернівчан змушують викидати сміття, наражаючи їх на смертельну небезпеку

«Раніше люди викидали сміття зі сторони тротуару, переступаючи газонні насадження. Але тепер, щоб люди не толочили траву, смітники обгородили сіткою. І люди повинні виходити на дорогу і, стоячи спинами до автомобілів, викидати сміття», – обурюється чернівчанка Людмила Федорівна.

Місцеві жителі не розуміють такої логіки комунальників. Адже до смітників викидати побутові відходи йдуть старенькі та діти.

«А раптом щось станеться і людина похитнеться? Вона ж може впасти прямо під колеса автомобіля. Або просто не почує звук машини, яка під’їжджає. Зараз же такі автівки, що двигунів майже не чути. Обурює, що сміття для тих управлінців цінніше за життя і здоров’я людей», – продовжує Людмила Федорівна.

Мешканці вулиць Садової та Першотравневої, які змушені щоденно наражати своє життя на небезпеку, викидаючи сміття, просять відповідні структури вирішити це курйозне питання.

peredplata