Буковинські волонтери ГО \”Дорогою добра\” до українських воїнів

Щойно наші волонтери з ГО «Дорогою добра» завантажили цілий автомобіль необхідних воїнам речей. І це авто виїхало у бік Луганської області.
Цього разу до бійців на передову відправився лікар обласної клінічної лікарні Микола Рихліцький. Всякого і потрібного добра він повіз українським воїнам. Дай, Боже, аби речі, ліки і все інше допомогло їм бити ворога і гнати його з української землі. Ми будемо молитися за кожного воїна, за кожного волонтера, за кожного доброчинця, які допомагають творити велику святу справу – захищати Україну від російсько-фашистських загарбників.

Минулого тижня нашим волонтерам допомагали лікарі.
Зокрема, лікарі ІТ новонароджених ОКЛ пожертвували зі своїх зарплат 1300 грн.
Медперсонал судинної хірургії ОКЛ – 1300 грн.
Громадська організація «Євромайдан Риму» (Італія) передала 200 євро. На них закуплено спецобладнання для інкубації, яке передано медикам першого батальйону 80-ї аеромобільної бригади.
Фірма «Євробуд» передала на фронт 10 рукомийників.
Денис Стефюк, який нещодавно демобілізувався, віддав свій бронежилет для лікаря у Попасній.
Павло Сарафін передав 30 упаковок печива.
Професор Віктор Польовий передав 3 ящики різних ліків для лікаря на передовій Руслана Кнута. Ці медикаменти зібрані колегами Руслана.
А наш побратим, отець Василь з УГКЦ, дізнавшись про поїздку авта, передав одному лікарю на передову пару літніх берців.
Аби здійснити цю поїздку, наші волонтери працювали вдень і вночі. Вони виготовляли різні вироби: мило, віночки, магнітики, сувеніри і продавали це добро під час проведення «Обнова-Фест». Заробили 5054 грн. За ці кошти купили пальне і поїхали.
Дякуємо всім.
Переможемо неодмінно!
Нам Бог і люди допомагають!
Ольга Кобевко,
лікар-волонтер

peredplata