6 років за гратами – ціна за вкрадені 2 тонни сої

Мешканець села Ломачинці проник до складу чоловіка, звідки поцупив дві тонни зерна сої на загальну суму 16 тисяч гривень.

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області до Сокирянського райвідділу міліції звернувся 62-річний мешканець села Ломачинці. Чоловік повідомив, що невідома особа проникла до його складу та викрала дві тонни зерна сої.

Правоохоронці негайно виїхали на місце події. Міліціонери встановили особу зловмисника. Ним виявився 32-річний мешканець села Ломачинці, родич потерпілого. Відомо, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. У скоєному злочині зловмисник зізнався. Він пояснив, що бобові продав знайомому.

Міліціонери з’ясували, що зловмисник проник до складського приміщення шляхом пошкодження замка вхідних дверей, викрав зерно сої, погрузив його на причіп мотоблоку та поїхав.

Слідчими Сокирянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Слідство триває.

peredplata