Вітання голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука з нагоди Дня журналіста

Шановні представники засобів масової інформації! Сердечно вітаю Вас з нагоди професійного свята! Щоденно Ви доносите до сотень тисяч буковинців та мільйонів наших співгромадян інформацію про події, що відбуваються у регіоні, країні та світі, формуючи громадську думку, сприяючи розвитку демократії і національному відродженню.

Залучення у такий спосіб кожного громадянина до процесів розбудови нашого краю та держави становить основу Вашої відповідальної роботи.А об’єктивність та професіоналізм є одними з головних її принципів.

Впевнений, що Ваша кропітка самовіддана праця й надалі сприятиме становленню в Україні сучасного інформаційного простору, формуванню наступних генерацій журналістів, які й надалі виконуватимуть важливу роль об’єднавчої ланки між владою і громадськістю задля спільної мети – розбудови рідного краю в ім’я процвітання України.

Буковинська громада високо цінує вашуактивну громадянську позицію, виваженість та принциповість. Тому крайова влада і надалі сприятиме налагодженнюконструктивного діалогу між органами державної влади і засобами масової інформації.

Вам та Вашим родинам бажаю радості, миру і добробуту, нових цікавих ідей та професійних здобутків, вдячних читачів, слухачів та глядачів!
Зі святом Вас, дорогі друзі!

Голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук

peredplata