Дорогі журналісти: газетярі, телевізійники, працівники радіо та Інтернет-видань!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята працівників засобів масової інформації – Дня журналіста.

Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – своєю щоденною працею, ви створюєте інтелектуальний простір для формування громадянського суспільства, сприяєте розбудові держави. Ваше прагнення до висвітлення актуальних проблем сьогодення, оперативність та об\’єктивність інформаційного повідомлення відіграють вирішальну роль у сучасному світі, є незамінними для забезпечення повноцінного життя суспільства, котре зараз як ніколи потребує розважливого погляду на факти, їх неупередженого осмислення та професійного оприлюднення. Незважаючи на всі складнощі, ви прагнете чесно виконувати свій обов’язок, захищаючи принципи демократії і законності.

Сьогодні також є добра нагода висловити щиру подяку всім журналістам, які, вміло користуючись свободою слова і усвідомлюючи велику відповідальність за кінцевий результат своєї роботи, об’єктивно висвітлюють роботу органів Пенсійного фонду України щодо захисту конституційних прав громадян на соціальні гарантії на теренах краю. Тож нехай відкрите і щире слово служить правді та істині добра і справедливості.

Залишайтесь і надалі наполегливими на шляху творчого зростання, на сторожі високої духовності та моралі! Хай ваша праця несе радість і надію людям! А самовіддане служіння обраній справі, щирість думок і щедрість душі хай винагороджується вдячністю і повагою співвітчизників, яким ви несете розраду й тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.

Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, людського щастя, успіхів на ниві інформаційного простору та насичення суспільства ідеалами добра, справедливості і довіри.

Хай доля буде прихильною до вас, дарує щастя й здоров’я на довгі-предовгі літа.

З повагою – Михайло Романів, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області

peredplata