У міській раді презентували проект з дистанційного навчання інвалідів.

Проект вперше був презентований 5-го грудня 2014 року. Він передбачав дистанційне навчання інвалідів 1-ї та 2-ї груп веб-технологіям та оволодінню сучасними, перспективними професіями. Досі вже створено15 навчальних груп по 10 осіб у кожній, проведено тестування більш як 500 інвалідів з усіх реґіонів України.
За півріччя роботи проект було модернізовано та розширено.
150 інвалідів 1-ї, 2-ї та 3-ї групи, ставши учасниками проекту, завдяки дистанційному навчанню оволоділи вебтехнологіями, окремі з них освоюють фах вебдизайнера, менеджера інтернетмагазину, оператора вебсерверів. Заслугою Олега Шевченка стало широке залучення до участі в проекті інвалідів 1-ї групи, що обмежені в пересуванні. Проект, який ще має назву «Промінь надії», дозволив їм не тільки отримати знання, які дозволять в подальшому реалізувати свій потенціал, але й отримати психологічну підтримку та можливість відео спілкування з іншими інвалідами – учасниками проекту.
Не випадково саме цей проект став одним з переможців міського конкурсу соціальних проектів. На його реалізацію в поточному році з міського бюджету буде спрямовано 9000 грн.

peredplata