У Чернівцях злочинця затримали \”на гарячому\”

На вихідних близько півночі в одному із речових магазинів у центрі Чернівців спрацювала охоронна сигналізація. Отримавши сигнал, на місце виклику за лічені хвилини прибув наряд ВДСО при УМВС України в Чернівецькій області. Про це поінформували СЗГ УМВС України в Чернівецькій області (за матеріалами ВДСО при УМВС).

Прибувши до об’єкту, працівники спільного наряду групи затримання, заблокували виходи. В ході обстеження було виявлено сліди проникнення – зламані тильні двері магазину. А незабаром виявили і зловмисника, який встиг «похазяйнувати» в крамниці та викрасти речей на 5 тисяч гривень.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Першотравневого райвідділу УМВС України в Чернівецькій області, якій і передали нечистого на руку буковинця.

Відомості про дану подію внесені у Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться заходи по встановленню суми завданих збитків, а також можливої причетності затриманого до скоєння аналогічних злочинів.

peredplata