Податкові міліціонери Буковини пройшли перевірку з професійної підготовки

Результати проведених днями підсумкових занять показали, що усі співробітники оперативного та слідчого управлінь Головного управління ДФС у Чернівецькій області готові до несення служби та боротьби з правопорушеннями у податковій та митний сфері.

Впродовж року податкові міліціонери навчалися в системі службової підготовки. Вони поглиблювали свої знання із законодавства, що регламентує їх діяльність, удосконалювали навики в практичній стрільбі, підвищували рівень загальної і спеціальної фізичної підготовки.

Коментуючи здавання іспитів Перший заступник Головного управління ДФС у Чернівецьквй області Сергій Гакман розповідає: «Методи роботи податкових міліціонерів змінюються щодень. Окрім таких необхідних умінь як влучно стріляти, кожен податковий міліціонер повинен бути сильний духом та юридично грамотним, добре володіти податковим законодавством. Немаловажним є і знання інтернет – технологій, оскільки важливе місце, що дозволяє підвищити ефективність протидії тіньовій економіці займає саме аналітична робота».

Іспити для особового складу розпочалися із проведення стройового огляду. Потім усі здавали заліки та продемонструвати свою майстерність у стрільбі на базі Чернівецького училища професійної підготовки працівників УМВС України в Чернівецькій області.

Варто зазначити, що більше половини працівників податкової міліції здали іспити на «відмінно».

peredplata