В ЧЕРНІВЦЯХ ВПЕРШЕ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПОКРІВЕЛЬНИКА

Щороку святковий календар України поповнюється новими професійними днями. В цьому році в переліку свят з’явився День покрівельника України, який запропонували відзначати 13 червня. Компанія «Кровля Центр» зробила свято для покрівельників Буковини і розбавила трудові будні майстрів яскравими і позитивними емоціями.

Правда, 13 червня в Чернівецькій області стояла гарна погода і винуватці свята були на дахах, тому урочисті заходи перенесли на неділю 14 червня. І цей день настав.

30 покрівельників з усієї Буковини з’їхались в чернівецький офіс «Кровля Центр» на другу годину дня. Там вже їх чекали охолоджувальні напої, повітряні кульки і вітальні надписи «З Днем покрівельника!» створювали святковий настрій. І розпочалась офіційна частина. Від імені компанії з вітальним словом виступив заступник директора Олександр Яблонський. Він розповів про історію компанії, цілі і плани, в тому числі провести за рік глобальне святкування Дня покрівельника в Чернівцях із залученням значно більшої кількості майстрів. Майстри швидко відреагували і запропонували стадіон футбольного клубу «Буковина». Після екскурсії офісом і презентації сучасних покрівельних матеріалів, оголошення мотиваційної гри з цінними подарунками і конкурсу на назву бренду металевої водостічної систему власного виробництва розпочалась роздача подарунків.

Кожен майстер отримав ножиці по металу-невід’ємний професійний атрибут покрівельника. Три буковинських майстра, які показали себе найбільшими знавцями покрівельних матеріалів в вікторині виграли рулетки. А Ярослав Хома з Костинців виграв пояс покрівельника в лотереї за реєстраційними номерами.

Святковий фуршет став фінальним акордом чудового свята, під час якого майстри поділились одним з одним досвідом і враженнями від свята.

«Ми не знали про те, що це свято існує. Я дізнався від менеджера компанії, який запросив мене. Дякую «Кровля Центр» за хорошу організацію, така увага приємна» – зазначив Юрій Бучковський, майстер зі Сторожинецького району.

Покрівельник Танасій Міцкан з Берегомця, Вижнецького району: «Кровля Центр» – фірма чудова! Традиція святкувати День покрівельника має продовжуватися, хочеться щоб наступного разу більше покрівельників було присутньою, щоб Буковина процвітала, бо це край працьовитих людей. І ще хочеться, щоб війна закінчилась і мир прийшов в країну. Мій син після року служби в ВСУ повернувся до дому і я знаю про що говорю».

«В цьому році День покрівельника вперше відзначається в Україні. Я знаю, що майстрів вшанували в Києві 13 червня і все. Для нашої компанії було справою честі організувати свято для чернівецьких майстрів. Ми хочемо, щоб Буковину сприймали як край покрівельників, так само як Донбас люди знають як регіон шахтарів, а Одесу – місто моряків. В наступному році «Кровля Центр» спробує здивувати не тільки покрівельників, але і мешканців Чернівців.» – підсумував Євген Семехін, начальник відділу по зв’язкам з громадськістю компанії «Кровля Центр».

peredplata