Хруні Кіцманського району. Галина Артименко

Партія регіонів і особисто Папієв з Унгуряном таки зробили з Кіцманського району придаток партії регіонів. Звідси Олег Унгурян на увесь світ на антимайдані 14 грудня 2013 року заявив про те, що всі буковинці (кіцманчани, звичайно, також) руками й ногами підтримують партію регіонів та особисто Віктора Януковича. Виступ Унгуряна за ПР збігся у часі з моїм виступом на Майдані Незалежності. Там я розповів про те, як буковинські школярі разом з патріотичними вчителями підтримують Революцію Гідності. Мільйони людей тоді сканували: «Слава буковинським вчителям!». І от треба такому статися, що саме у цей час на Кіцманщині цими патріотичними вчителями керувала Галина Іванівна Артименко. Вона завідувала методкабінетом відділу освіти РДА. Вірою і правдою служила партії регіонів, Унгуряну, Папієву і Януковичу.

Хруні Кіцманського району. Галина Артименко

Чому я роблю такий висновок? Бо, згідно з документами тієї злочинної партії, Галина Артименко була відповідальною від ПР за виборчу дільницю № 730210 у селі Нові Драчинці Кіцманського району. Вона вважається членом партії регіонів від 14.08.2013 року, номер партквитка 24-622. Чому вважається? Бо у розмові зі мною Артименко заперечила своє членство у ПР. Хоча підтвердила те, що дійсно була відповідальною за вибори від партії регіонів. У ПР так заведено, що відповідальними призначали вчителів і директорів шкіл. А у Нових Драчинцях директор не з тутешніх. Галина Іванівна тутешня. Тож їй і доручили відповідати за вибори.

Так щиро клялася завідувачка методкабінетом відділу освіти, що майже їй повірив. Мовляв, ті «кляті регіонали» змушували людей їм служити. А вона не служила. І взагалі голосувала за Яценюка (!?).

І, знову ж таки, так щиро клялася жінка у відданості партії Яценюка, що й тут ледь не повірив їй. Якби…

Якби не районна газета «Вільне життя». У випуску за 17 жовтня 2012 року Галина Артименко у статті «Чому я і моя сім’я будемо голосувати за партію регіонів» писала:

«Я підтримую партію влади тому, що значна увага приділяється розвитку освіти, створюються чіткі програми дій, які втілюються у життя з метою виведення освіти на європейський рівень». І т.д. Уявляєте, що писала ця педагог?!… Цинічно і брехливо. Бо уже через рік повстав Майдан проти того «європейського рівня», який нам вводили Янукович з Папієвим. А Галина Артименко це підтвердила. Помилялася, чи насправді свідомо допомагала донецьким бандитам гнобити українських людей?! Нехай на це питання сама дасть собі відповідь.

Хруні Кіцманського району. Галина Артименко

Натомість прогресивну патріотичну громадськість Кіцманщини хвилює інше: чому вона досі на посаді? Чого вона навчить українських дітей? Які методичні рекомендації надаватиме вчителям?

Днями депутати Кіцманської райради перезатвердили Галину Артименко завідуючою методкабінетом відділу освіти. Ніби нічого й не було. Ні партії регіонів, ні Майдану, ні смертей Небесної сотні, ні війни на Донбасі.

Голосували за неї й ті, хто себе асоціює з Майданом, з патріотичними партіями України: Рухом, БПП, Батьківщиною.
Після цього голосування у Кіцманському районі міцно утвердився принцип: хрунем таки краще бути, ніж патріотом.
Хруні тут завжди при владі. А патріоти — на барикадах і на війні!
Петро КОБЕВКО

peredplata