Буковинські лісівники продовжують допомагати оборонцям України

Працівники державних лісогосподарських підприємств Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства організовують власні сили для допомоги учасникам Антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

– Впевнений, що кожен з нас повинен допомогти тим, чим може, – каже головний лісничий Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Череватий. – Ми зі свого боку допомагаємо деревиною, віддаємо частину власної техніки, купуємо для солдат одяг, ліки… Заслуга у цьому перш за все наших колективів, які ніколи не залишалися байдужими у складних ситуаціях.

Днями лісівники організували чергову допомогу учасникам АТО. Спочатку придбали телевізор для реабілітації військовослужбовців на базі відповідного центру Чернівецької обласної психіатричної лікарні. Зовсім недавно допомогли у придбанні розвантажувальної системи для снайпера.

Для допомоги оперативно-бойовій комендатурі «Чернівці» Чернівецького прикордонного загону були придбані матеріальні засоби. Лісівники передали прикордонникам електричну плитку, ємність для питної води, порошковий вогнегасник. «Це той необхідний мінімум якого досі бракувало новоствореній комендатурі», – зазначив начальник відділу матеріального забезпечення Чернівецького прикордонного загону В’ячеслав Василевський.

А на Вижниччині лісівники продовжують організовувати реабілітацію та відпочинок АТОвців на базі державного підприємства «Берегометське лісомисливське господарство»:

– Минулими вихідними тут приймали трьох учасників АТО з їхніми сім’ями, усього – 11 осіб. Ми організовували для них походи, купання у ставках, водоспаді, чані, – розповіла заступник директора з благоустрою, рекреації та комунікацій ДП «Берегометське ЛМГ» Тетяна Тирон. – Від початку протистояння на сході країни берегометські лісівники допомогли в оздоровлені 154 солдатам з їхніми сім’ями.

peredplata