Через зливи на Путильщині перекрито рух автівок

Внаслідок сильних короткочасних дощів у Чернівецькій області сталося підтоплення присадибних ділянок та приватних домогосподарств в Чернівцях та районах області. Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Для ліквідації наслідків негоди залучаються пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Так, 16-17 червня рятувальники проводили роботи у Кіцманському районі по відкачуванню води з затоплених ділянок в селі Стрілецький Кут, де були підтоплені 40 приватних земельних ділянок, та в селах Біла і Чортория.

Окрім цього, в Чернівцях були створені 2 групи рятувальників по допомозі мешканцям Садгірського району обласного центру. Одна з груп працювала по вул. Дунайській, Сибірській та по провулку Молдавському. Інша група проводили роботи по відкачуванні води на вул. Пролетарській.

Всього рятувальники допомогли мешканцям понад 20 господарств. Для допомоги краянам від Управління ДСНС України у Чернівецькій області залучалися 5 одиниць техніки.

Також, в Путильському районі внаслідок підмивання дороги стався зсув ґрунту. Через це було перекрито рух автотранспорту по дорозі Усть – Путила – Яблуниця. Проводяться роботи по берегоукріпленню.

peredplata