У Чернівцях відкрили меморіальну дошку загиблому воїну АТО Юрію Мізунському

У Садгорі за участі районної в місті парторганізації ВО «Батьківщина» відкрили меморіальну дошку загиблому землякові, воїну АТО Юрію Мізунському. Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, меморіальну дошку на стіні загальноосвітньої школи, де навчався герой, відкрили в річницю загибелі бійця. Юрій Мізунський віддав життя, виконуючи військовий обов’язок, 17 червня 2014-го під Щастям на Луганщині.

У Чернівцях відкрили меморіальну дошку загиблому воїну АТО Юрію Мізунському

«Дякую батькам, вчителям, які виростили і виховали такого сина і громадянина, що вчинив подвиг жертовної любові до ближніх», – сказав у своєму виступі під час поминальних урочистостей голова Садгірської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Василь Храпко, висловивши слова підтримки та співчуття родині героя.

Віддати шану патріоту прийшли вчителі, учні, батьки, сестра, друзі, партійці ВО «Батьківщина». Вони згадували героя як доброзичливого, щирого та сумлінного учня, товариша, брата, який є сьогодні зразковим прикладом для всіх.

Меморіальну дошку освятив настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці з Садгори священик Василь Лупул, який згодом здійснив поминальну молитву за упокій душі вбитого Воїна Юрія на цвинтарі. Садгірчани поклали квіти на могилу Героя.

peredplata