На Буковині ПриватБанк встановив 30 поштоматів для видачі посилок у відділеннях банку

У відділеннях ПриватБанку на Буковині працює вже 30 поштоматів – сучасних автоматичних точок отримання посилок і кореспонденції. Як повідомила прес-служба банку, сьогодні поштомати ПриватБанку працюють не тільки в Чернівцях та обласних центрах, а й у віддалених населених пунктах.

За три місяці всеукраїнська мережа поштоматів банку зросла вдвічі й вже майже досягла позначки у 1400 поштоматів, що дозволило банку стати найбільшою в Україні мережею з видачі посилок.

«Національна мережа поштоматів розширилася і на всю Чернівецьку область, що дозволить забезпечити зручний доступ до отримання посилок всім буковинцям, – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» Південно-Західного РУ ПриватБанку Сергій Сорокін. – Поштомати у відділеннях банку мають декілька скриньок різного розміру, завдяки чому наші клієнти можуть отримувати як габаритні, так і дрібні посилки».

Сьогодні в поштоматах ПриватБанку можна отримати посилки та інші відправлення за допомогою провідних операторів поштових послуг: «Нова Пошта», «Міст Експрес» та «Ін-Тайм». Як зазначають у банку, до кінця 2015 року у відділеннях по Україні працюватимуть вже понад 1 500 поштоматів, а користуватися ними зможуть клієнти не лише найбільших логістичних компаній, але й національних операторів з продажу автомобільних запчастин, інших товарів і послуг.

Поштомат – це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, у якому клієнт може в зручний для нього час самостійно отримувати посилки. Відправник зазначає в декларації адресу поштомата. Коли посилку доставлено ​​в поштомат, одержувач бачить SMS-повідомлення, після чого може забрати відправлення, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Поштомат відкриє відповідну скриньку, з якої одержувач зможе забрати свою посилку.

peredplata