У Чернівцях тривають роботи з ремонту доріг та міжбудинкових проїздів

Капітальний ремонт міжбудинкового проїзду розпочато на вул. Руській,219. Роботи виконує ТОВ „Алтайбуд-Інвест”, загальна площа покриття – 440 м2, вартість робіт становить 294 тис. грн.

Тривають роботи з капітального ремонту міжбудинкових проїздів на проспекті Незалежності, 117 (ТОВ „Алтайбуд-Інвест”), бульварі Героїв Сталінграду, 9( ПП Глиняний), на вул.Небесної Сотні, 13А-15 ( МіськШЕП).

Завершено облаштування міжбудинкового проїзду від будинку №10-А на вул.Небесної Сотні до будинку № 84-А на просп. Незалежності (ПП Мішта).

Субпідрядник усуває недоліки, виявлені під час ремонту між будинкового проїзду на бул.Героїв Сталінграду,10.

Завершені роботи з облаштування асфальтового покриття на вулицях Краматорській (від буд.№27-Б до буд.№42-А) та Димківській (ТОВ «ШБУ-60»). Тут виконуються роботи з облаштування узбіччя дороги, нарізки кюветів.

Підготовчі роботи до облаштування асфальтового покриття 23 червня КП « МіськШЕп» частково виконало на вул.Вашківській.

На вул.Б.Хмельницького ущільнено земляне полотно на ділянці від вул.Університетської до В.Сімовича, влаштовується гравійна подушка для щебеню. Водночас ущільнюється наступна ділянка від В.Сімовича до 28 Червня, виконуються роботи з усунення недоліків, допущених підрядними організаціями під час облаштування інженерних мереж.

Продовжуються роботи з капітального ремонту І-ї черги полігону ТПВ на вул.Чорнівській (підрядна організація ПВКФ „Зірка”) та роботи з облаштування водопровідних вводів до об’єктів соціальної сфери Садгори.

peredplata