Сьогодні у Чернівці привезуть тіло загиблого на Сході буковинця

Сьогодні у Чернівці привезуть тіло загиблого на Сході буковинцяСьогодні о 18.30 в Чернівецький аеропорт прибуде літак з тілом загиблого бійця АТО Діяконюка І.В.

Нагадаємо, Діяконюк Іван Васильович народився 9 липня 1973 р., с. Банилів, Вижницький район, Чернівецька область.
Сержант, 80-ї окремої високо-мобільної десантної бригади.

Загинув 14 липня 2014 р. в бою під Луганськом. Колона військової техніки потрапила у засідку диверсійної групи на повороті з Лутугине на луганський аеропорт та була обстріляна з протитанкової зброї.

Указом Президента України № 708/2014 від 8 вересня 2014 р., \”за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України\”, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Співчуття голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука рідним та близьким загиблого у зоні АТО Івана Діяконюка

Знову трагічна звістка про втрату гірким болем відгукнулася в серцях буковинців. Сьогодні на рідну Вижниччину привезуть тіло загиблого у зоні антитерористичної операції сержанта Івана Діяконюка. Буковинський герой загинув 13 липня 2014 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Георгіївка Лутугинського району Луганської області.

Від імені Чернівецької обласної державної адміністрації та від себе особисто висловлюю глибокі співчуття рідним та близьким Івана Васильовича.

Розділяю разом з родиною глибокий сум та біль непоправної втрати.

Нехай світла пам’ять про Героя навіки залишиться у серцях тих, хто його знав і любив.

Пам`ятаємо своїх героїв.

peredplata