Неповнолітній буковинець вкрав з автівки рибальського приладдя на 7 тисяч гривень

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей спільно з працівниками карного розшуку та дільничними інспекторами міліції викрили зловмисника.

До Сторожинецьких міліціонерів за допомогою звернувся 38-річний мешканець районного центру. Чоловік повідомив, що з його автомобіля викрали рибальське приладдя на загальну суму 7 тисяч гривень. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Потерпілий припаркував транспортний засіб на одній із вулиць районного центру та пішов вирішувати нагальні питання, а дверцята в автомобілі не замкнув. Цією ситуацією скористався крадій і поцупив рибальське приладдя.

Працівники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, котрі допомогли встановити особу зловмисника. Ним виявився 15-річний мешканець міста Сторожинець. У скоєному злочині хлопець зізнався. Відомо, що він раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років. Триває слідство.

peredplata