Минулими вихідними на Буковині виникло дев’ять пожеж

На одній з цих пожеж була травмована людина. В с. Жилівці Новоселицького району горіла господарська будівля. На місце події було направлено вогнеборців з м. Новоселиця. Рятувальники МНС за короткий проміжок часу ліквідували пожежу, завдяки чому було врятовано від знищення чотири будівлі. На місці пожежі було травмовано чоловіка 1972 року народження, який отримав опіки передпліччя другого ступеня. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.

В м. Чернівці на вул. Головній виникла пожежа в двоповерховому житловому будинку. Пожежно-рятувальний підрозділ прибув на місце події за лічені хвили. Оскільки існувала ймовірність поширення вогню, першочерговим завданням рятувальників МНС була евакуація людей, яким загрожувала небезпека. Всього було евакуйовано шестеро людей. Після цього бійці МНС приступили до ліквідації пожежі. Вогонь знищив приміщення кухні і житлової кімнати, речі домашнього вжитку. Вогнеборці врятували від знищення будинок. Фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області встановлюють причину виникнення пожежі та суму збитків. На пожежі загиблих та травмованих не виявлено.

2 грудня до народної служби порятунку 101 м. Хотин надійшло повідомлення про пожежу в с. Клішківці. Загорання виникло в будівлі для сушки сухофруктів. За місцем виклику було направлено вогнеборців з м. Хотин та місцеву пожежну команду с. Клішківці, які ліквідували пожежу. Вогонь знищив речі домашнього вжитку. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.

В обласному центрі в Парковому проїзді горіло сміття на відкритій території. Вогнеборці ліквідували пожежу, запобігши поширенню вогню. Постраждалих на пожежі немає. Фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області встановлюють причину виникнення пожежі та суму збитків.

4 грудня в с. Дубово Сторожинецького району виникло загорання сухої трави на відкритій території. Внаслідок сильного вітру вогонь перекинувся на поруч розташовану господарську будівлю. На місце пожежі було направлено два пожежно-рятувальні підрозділи. Загальна площа пожежі становила 300 метрів квадратних. Вогонь знищив господарські речі та майно. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.

В м. Чернівці на вул. Хотинській горів автомобіль «БМВ». Через сильний вітер вогонь перекинувся на поруч розташований легковий автомобіль «АУДІ». Пожежно-рятувальний підрозділ, який прибув на місце події, ліквідував пожежу за короткий проміжок часу. Фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області встановлюють причину виникнення пожежі та суму збитків.

4 грудня в с. Петрашівка Герцаївського району горіла суха трава на відкритій території. До прибуття вогнеборців вогонь поширився на площу 0,3 га. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.

В с. Чорнівка Новоселицького району горіло сміття на міському сміттєзвалищі. Площа пожежі становила 400 метрів квадратних. На ліквідацію пожежі було направлено пожежно-рятувальні підрозділи з міст Чернівці та Новоселиця. Постраждалих немає. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.

В с. Долішній Шепіт Вижницького району горів житловий будинок. Фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області встановлюють причину виникнення пожежі та суму збитків, повідомляє відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю УМНС в Чернівецькій області.

peredplata