Вперше у Чернівцях Міжнародний фестиваль дитячого та молодіжного мистецтва «Ярмарок талантів»

11-12 липня в рамках святкування Петрівського ярмарку за підтримки Чернівецької міської ради вперше в Чернівцях відбудеться Міжнародний фестиваль дитячого та молодіжного мистецтва «Ярмарок талантів». Організатор фестивалю Чернівецька міська громадська організація Школа естрадного мистецтва «Джем». Основні завдання фестивалю це відродження, збереження і розвиток національних культур, знайомство з кращими солістами та ансамблями, встановлення творчих контактів між учасниками, обмін досвідом роботи, створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості і звісно ж збільшення туристичної привабливості м.Чернівці , адже до цього часу для дітей та молоді з інших регіонів чи країн не проводилось жодного подібного заходу.

Оцінку виступів учасників конкурсу здійснює журі, до складу якого входять провідні спеціалісти, авторитетні фахівці. Учасники фестивалю-конкурсу представлятимуть різні жанри мистецтва: вокал (народний,естрадний,академічний,джазовий) , хореографія, цирк та театральне мистецтво. Вік учасників від 4 до 25 років.

Програма фестивалю включатиме в себе церемонію офіційного відкриття та парад учасників серед яких діти різних національностей І Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячого та молодіжного мистецтва «Ярмарок талантів», проведення конкурсу, програма відпочинку (вечір знайомств, дискотеки, творчі зустрічі, екскурсії), майстер-класи за участю членів журі, прес-конференція за участю засновників, організаторів, членів журі, переможців та гостей фестивалю, фестивальна програма, церемонія нагородження учасників, дипломантів та переможців та святковий Гала-концерт. Творчу зустріч 11.07 проведе голова журі – Алла Мігай — українська телеведуча, тележурналіст, казкарка, дитячий композитор, автор понад 400 музичних казок для дітей різного віку, а також близько 200 пісень для дитячої й дорослої аудиторії, серед яких чимало популярних; оглядач творчого об\’єднання музичних та розважальних програм Національної телекомпанії України; заслужений діяч мистецтв України.

Запрошуємо долучитись до непересічного заходу. Прес-конференція відбудеться 12.07 по закінченню Гала-концерту.

12.07 о 18.00 відбудеться Гала-концерт та нагородження учасників І Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячого та молодіжного мистецтва «Ярмарок талантів». Вхід вільний. При вході кожен глядач отримає лотерейний квиток, з яким наприкінці Гала-концерту зможе прийняти участь у розіграші цінних призів від партнерів фестивалю.

Серед яких:
– Сертифікат на 5000 грн на пошиття дизайнерської сукні від ТМ «Iryna Kotapska»
– Сертифікат на 1000 грн. від компанії «Вікна стиль»-
– Сертифікати на 500 грн. від магазину «Milavitsa»
– Сертифікати на 1000 грн. від турагенцїї Coraltravel
– Сертифікати на 1000 грн. від it-company \”KSS-IT\”
– Сертифікат на проведення казкового Дня Народження від Дитячої кімнати «Веселка»
– Сертифікати на вечірні зачіски від стиліста Олени Піонтик та студії краси «Імперія»

peredplata