У Чернівцях презентують соціальний проект \”Комора для бідних\”

Неурядова громадська організація «Світ добрих справ» має за честь запросити Вас взяти участь в Прес-конференції у висвітленні початку реалізації Соціального проекту «Комора для бідних», яка відбудеться 16 липня 2015 року (четвер) о 14.30 за адресою: м. Чернівці, вул. Садовського, 8.

Соціальний проект «Комора для бідних» – це піклування про бідних людей які проживають в м. Чернівцях. Ми, сильні, повинні нести слабості безсилих, а не тільки собі догоджати.

Соціальний проект спрямований на забезпечення людей, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомогою першої необхідності, що дозволить їм знайти вихід із складної ситуації.

Для відчуття єдності, запрошуємо кожного долучитися до реалізації проекту пожертвувавши декілька кілограм крупи, цукру або пару пачок по можливості «Мівіни», за що ми будемо Вам безмежно вдячні за гарну справу зроблену для бідних людей м. Чернівці.

На захід запрошені:
•Користувач соціальних послуг які надаються НГО «Світ добрих справ» – Звонілов Олег (людина яка десять років жила на вулиці просто неба).
• Представники органів місцевої влади;
• Місцеві громадські та благодійні організації, бізнес партнери.
Додаткову інформацію можна отримати в прикріпному файлі та за телефоном (Андрій Шевчук – 0372564203, 0958817014).

peredplata