У Заставні конфлікт з «Орантою»

Юрист однієї з охоронних фірм Буковини виявила підпільну страхову структуру в офісі страхової компанії «Оранта» у Заставні.
Там сидять якісь люди і видають «ліві» документи, страхові поліси і т. д. Коли юрист попросила тих людей покинула приміщення «Оранти», останні викликали міліцію.
Міліція відразу визначила винних – юриста охоронної фірми. Тому юрист вважає, що саме ця міліція дахує нелегальний бізнес нелегальної фірми.
Скандал розгортається

В Заставні Оранті на праві власності належить 1 поверх 4-поверхової будівлі по вул. Чорновола, 4. Решту поверхів орендують ощадбанк, пенсійний фонд та інші структури.
На сходах перед будівлею Б. щоденно розкладає стіл та продає страхові продукти інших компаній. Міський голова повідомив, що дозволу на такий продаж Б. не отримував, а отже його діяльність є незаконною.
Більше того, в Оранту неодноразово приходили клієнти, які скаржились, що цей діяч всім говорить, що діє від імені Оранти. Міський голова повідомив, що дозволу на такий продаж Б. не отримував, а отже його діяльність є незаконною.
Більше того, в Оранту неодноразово приходили клієнти, які скаржились, що цей діяч всім говорить, що діє від імені Оранти. При цьому при виписці страхових полюсів він застосовує неправильні тарифи.

На зауваження Б. реагує агресивно, вдається до ненормативної лексики.
НАСК \”Оранта\” як співвласник приміщення по вул. Чорновола, 4 уклала Договір з охоронною фірмою на охорону належного Компанії майна.
в 8-00 ранку 20.07.2015р. представник Оранта запитала у Б. документи, які б йому давали право здійснюват торгівлю в цьому місці. Таких документів не виявилося. Після цього були викликані працівники міліції , щоб розібратися, чому ця особа займається торгівлею в неналежному місці без жодних дозвільних документів.

Спочатку працівники міліції спробували звинуватити охоронця, який просто стояв при вході в приміщення і спостерігав за збереженням майна. Але згодом, розібравшись, пообіцли скласти адміністративний протокол в відношенні порушника Б. та роз\”яснили йому протиправність його поведінки.
Б. аргументував тим, що він є депутатом районної ради (хоча посвідчення так і не показав), а отже буде стояти і торгувати в будь-якому місці, де йому заманеться.
Незважаючи на те, що він діяв явно протиправно, на його підтримку виступили особи, які себе називали депутатами та громадськими діячами.
Виникає запитання, чому депутат Б. (якщо він дійсно депутат)намагається свій статус використати для прикриття явно незаконної діяльності.
Чекаємо на результат перевірки, яку проведуть правоохоронні органи.

(далі буде)

peredplata