ДФС Буковини провела on-line конференцію для бізнес-спільноти регіону

ДФС Буковини провела on-line конференцію для бізнес-спільноти регіонуВчора, 23 липня 2015року на сайті новин «КМ Інформ» відбулась інтернет-конференція на тему: «Особливості застосування норм Податкового Кодексу України для суб’єктів малого бізнесу». В режимі on-line з платниками області спілкувався заступник начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Чернівецькій області Кішкан Сергій Корнійович. Впродовж двох годин від платників податків надійшло майже два десятки запитань.

Найбільше буковинці цікавилися процедурою отримання ліцензій на здійснення роздрібної торгівлі пивом, порядком використання реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та інформували про порушення податкового законодавства деякими платниками області.

Варто відзначити, що кількість запитань була меншою аніж зазвичай, але за словами Сергія Кішкана напрямок вдосконалення роз’яснювальної роботи з платниками податків на найближчий час визначений. «Переконаний, що проведення таких заходів позитивно впливає на репутацію фіскальної служби, оскільки поза увагою не залишилося ні одне надіслане запитання» – підсумував п. Сергій.

Ознайомитися з матеріалами інтернет-конференції Ви зможете за адресою: http://www.kminform.net/site/news/6675

peredplata