У Чернівцях запрацював новий автовокзал

У Чернівцях запрацював новий автовокзалНещодавно новий автовокзал, про будівництво якого повідомлялося раніше ЗМІ, запрацював.
Упродовж двох попередніх тижнів чернівчани мали змогу самостійно випробувати сервіс нового автовокзалу. Сучасний ремонт, чистий зал очікування, кімнати для багажу, зручні крісла та кондиціонери – основні переваги нового автовокзалу. Тут ще не прижилися «кукурузники» та ворожки. Покращилися й умови для водіїв.

Автобуси курсують поки що тільки у межах області, а точніше у герцаївському напрямі. Всього налічують 50 рейсів. Начальник автостанції Олег Кіллер розповів, що невдовзі автобуси будуть прямувати до Кельменецького та Сокирянського районів, а також усі охочі зможуть відправитись звідси до Києва. Планують відкрити міжнародні рейси: Румунія, Польща, Чехія.

Нова автостанція збудована на кошти приватного підприємства і не є державною власністю, як і всі інші автовокзали міста.

У соціальних мережах з’явились чутки про те, що новий автовокзал – це ще одна «бізнес амбіція» прем’єра А. Яценюка. Його проекти успішно «проштовхують» на Буковині і передають їм значення.

Джерело: 0372

peredplata