На Буковині затримали мікроавтобус з контрабандою

На Буковині затримали мікроавтобус з контрабандоюПідакцизний тютюновий товар двоє буковинців намагалися нелегально перевезти за кордон. Завдяки проведеним заходам співробітникам міліції та служби безпеки вдалося викрити зловмисників у Вижницькому районі. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Правоохоронці затримали мікроавтобус із сигаретами у селі Долішній Шепіт. Водій та пасажир транспортного засобу, помітивши правоохоронців, намагалися втекти. Однак співробітники Вижницького райвідділу міліції вжили всіх необхідних заходів та спіймали зловмисників за лічені хвилини.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили та вилучили понад 6 тисяч пачок сигарет без відповідних документів.

Від будь-яких пояснень правоохоронцям буковинці відмовились. Дорога ж, якою рухався мікроавтобус, веде до кордону з Румунією.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, за ознаками злочину передбаченого ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

peredplata