Управління внутрішньої безпеки ДФС Буковини задля протидії корупції здійснило 305 профілактичних заходів

Управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Чернівецькій області повідомляє, що станом на 01.08.15 працівниками управління проведено 97 службових перевірок відносно працівників ГУ ДФС у Чернівецькій області та Чернівецької митниці ДФС, за наслідками яких винесено 25 подань керівникам територіальних підрозділів ДФС області та митниці про усунення причин та умов, які призвели до виявлених порушень та недопущення в майбутньому. За результатами розгляду подань 5-х осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності у вигляді оголошення догани, 12 осіб депремійовано, 1 працівнику затримано термін призначення на вищу посаду та його позбавлено премії, 1 працівника попереджено про недопущення порушень в майбутньому, 1 працівнику оголошено зауваження, 3-х осіб звільнено.
Також, здійснено 305 профілактичних заходів, зокрема винесено 26 офіційних застережень про недопущення протиправної поведінки, проведено виступи (навчання, наради) в колективах на антикорупційну тематику та ін.
Працівниками управління також проведено вивчення матеріалів щодо 142 кандидатів на працевлаштування до територіальних органів ДФС в області.
Крім того, з початку 2015 року за наслідками проведених УВБ перевірок, органами прокуратури та внутрішніх справ, СУ ФР ГУ ДФС у області відкрито 18 кримінальних проваджень.
Шановні буковинці! Якщо Ви вважаєте, що працівники територіальних органів ГУ ДФС у Чернівецькій області допустили відносно Вас корупційні дії чи посадові зловживання, – Ви можете звернутись за “телефоном довіри” (0372)54-56-14 або гарячу антикорупційну лінію «Пульс» (044)284-00-07.

peredplata