В ЛІСІ НА БУКОВИНІ ПРИКОРДОННИКИ ЗАТРИМАЛИ ГРОМАДЯН СОМАЛІ

В ЛІСІ НА БУКОВИНІ ПРИКОРДОННИКИ ЗАТРИМАЛИ ГРОМАДЯН СОМАЛІДержавна прикордонна служба у взаємодії з іншими правоохоронними органами та прикордонними відомствами суміжних країн продовжують здійснювати комплекс заходів направлених на протидію незаконній міграції на державному кордоні. Загалом в рамках операції «Кордон-2015» правоохоронцями вже затримано майже 700 шукачів кращої долі, більшість з яких намагалася перетнути держрубіж з країнами ЄС.

Так, сьогодні, на ділянці відділу «Герца» Чернівецького загону прикордонники спільно із співробітниками СБУ затримали чотирьох осіб без документів. Чоловіків знайшли у лісі в семи кілометрах від лінії державного кордону. За їх словами – усі громадяни Сомалі і намагалися потрапити в країни Євросоюзу.
Також, неподалік від місця затримання іноземців, було виявлено автомобіль марки «БМВ» з двома громадянами України. Наразі правоохоронці з`ясувують причетність українців до переправлення нелегальних мігрантів. А от долю громадян Сомалі – визначатиме суд.

peredplata