У Чернівцях підрізали чоловіка

Чернівчанин на вулиці Узбецькій обласного центру зустрів знайомого та у ході конфлікту завдав ножове поранення останньому. Затримати зловмисника вдалося завдяки пильності свідка інциденту. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Мешканець обласного центру став випадковим свідком конфлікту між двома чоловіками. Свідок не розгубився, а одразу викликав правоохоронців та надав інформацію, яка допомогла працівникам батальйону патрульної служби при УМВС області і Першотравневого райвідділу міліції швидко встановити особу зловмисника та його затримати.

Як з’ясувалося, зустрівшись на вулиці, 58-річний чернівчанин звинуватив потерпілого у крадіжці свого майна. Під час з’ясування стосунків, чоловік наніс ножове поранення у грудну клітку своєму опоненту та втік. 54-річного жителя обласного центру із тілесними ушкодженнями госпіталізували до обласної клінічної лікарні.

Правоохоронці вилучили ряд речових доказів, серед яких ніж. Підозрюваний переховувався у власному помешканні, де його і затримали міліціонери.

Як повідомив начальник Першотравневого райвідділу міліції Іон Шалар, буковинцю слідчі оголосили про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За ухвалою суду зловмисника заарештовано. Йому загрожує ув’язнення строком до восьми років.

peredplata