Глибоцький район: поблизу приватного домогосподарства виявлено тіло чоловіка без ознак життя

19 грудня в с. Опришени Глибоцького району поблизу приватного домогосподарства місцевим жителем без ознак насильницької смерті було виявлено тіло 64-річного чоловіка. Господар, який виявив тіло, одразу повідомив про те, що сталося, в поліцію та швидку. За попередньою інформацією, причиною смерті чоловіка могло стати загальне переохолодження. Наразі тіло направлено на судово-медичну експертизу в смт Глибока для встановлення остаточної причини смерті.

У зв’язку з цим Управління ДСНС України у Чернівецькій області наголошує громадянам на важливості дотримання простих правил, які допоможуть запобігти небажаним переохолодженням в зимовий період.

Завжди одягайтеся тепло і відповідно до погоди. Верхній одяг краще носити непромокаючий, а вбрання слід підбирати так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло. Не взувайте тісного взуття – якщо під час руху нога у черевику постійно буде в одному положенні, це призведе до оніміння стопи і обмороження. Перед виходом на вулицю у прохолодну погоду завжди одягайте рукавиці.

Не вживайте алкогольних напоїв для того, щоб зігрітися. При появі перших ознак переохолодження негайно зайдіть до теплого приміщення – повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata