Протягом доби буковинські рятувальники ліквідували 3 пожежі

19 грудня у с. Рукшин Хотинського району сталася пожежа в господарській будівлі. Ймовірно, до виникнення пожежі призвело потрапляння іскор із комину житлового будинку на господарську будівлю. Оскільки у господарському приміщенні зберігалось сіно, вогонь швидко охопив значну площу будівлі. Пожежу помітили власники та викликали рятувальників. На місце події було направлено рятувальників із м. Хотина, які ліквідували пожежу. У результаті пожежі вогнем було знищено 1 тонну сіна. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

20 грудня близько 2 год. ночі у с. Коболчин Сокирянського району сталася пожежа у житловому будинку. За попередньою інформацією, до пожежі призвела несправність пічного опалення. Напередодні господар розпалив пічку, від сильної температури нагрівся комин печі, а оскільки у ньому були тріщини, сталося займання дерев’яного перекриття будинку. Пожежу помітили сусіди та повідомили вогнеборців. На момент приїзду рятувальників вогонь вже поширився на житлові кімнати, а загальна площа пожежі склала 50 кв. м. Пожежу ліквідували вогнеборці ДПРЧ № 8 м. Сокиряни. У результаті вогнем було знищено перекриття та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни будинку.

Також протягом доби рятувальники ліквідували пожежу в допоміжній будівлі літнього майданчику, що сталася у смт Глибока Глибоцького району.

peredplata