Буковинські податківці відзначили День Незалежності

Урочисті збори з нагоди 24-ї річниці незалежності України відбулись сьогодні, 21 серпня, у Головному управлінні ДФС України у Чернівецькій області. Так, очільник фіскальної служби регіону Михайло Сеничак привітав колектив управління зі святом, подякувавши за сумлінне виконання службових обов’язків, а також побажав міцного здоров’я, миру, злагоди і добробуту.
«24 роки тому нам судилося стати свідками народження новітньої Української Держави, становлення якої на політичній мапі світу було непростим. Відповідно, нашому поколінню випала велика честь розбудовувати Україну в ім’я щасливого майбутнього наших дітей та примноження національних здобутків та надбань», – наголосив посадовець.
За словами Михайла Сеничака, запорукою успіху нашої держави у теперішніх надскладних умовах військової агресії є національна єдність та почуття відповідальності за долю країни кожного з нас. «Вірю, що об’єднавши свої зусилля, українці Сходу та Заходу виступлять єдиним фронтом проти посягань на територіальну цілісність суверенної України», – додав він.
Відтак, за значний особистий внесок у розвиток податкової служби, забезпечення виконань завдань щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів, сумлінну працю та високий професіоналізм Михайло Сеничак вручив Подяки ГУ ДФС у Чернівецькій області. Серед відзначених: Наталія Чернівчан, Людмила Бурката, Людмила Остафійчук, Світлана Александрюк, Оксана Трофимчук, Олег Ющик, Ігор Чобану Олександра Андрусів, Марина Вавринчук, Тарас Фартушняк, Олег Крамар, Олена Бузумурга, Ольга Житар, Анатолій Зозуля, Лідія Кривов’яза, Віталій Лукавецький та Ірина Сєрова.
Також до святкування долучилися працівники територіальних органів фіскальної служби Буковини, засвідчивши багатством кольорів своїх вишиванок українську національну ідентичність та гордість за нашу Батьківщину.

peredplata