Буковинець з гаражного приміщення чоловіка викрав майно

Сторожинецькі правоохоронці оперативно знайшли зловмисника. Стосовно нього розпочате кримінальне провадження. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

До місцевого райвідділу міліції за допомогою звернувся 39-річний житель районного центру, котрий повідомив, що з його гаражного приміщення поцупили два двигуни від човна та запчастини до автомобіля на загальну суму 20 тисяч гривень.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, опитали місцевих мешканців та потерпілого. У результаті проведених заходів правоохоронці встановили особу зловмисника.

Ним виявився 31-річний житель міста Сторожинець. Відомо, що чоловік раніше мав проблеми із законом, він притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Крадене майно зловмисник здав до пункту прийому металобрухту.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Досудове розслідування триває.

peredplata