Ведення мисливського господарства обговорювали на нараді у Чернівцях

Питання ведення мисливського господарства винесло на обговорення з користувачами мисливських угідь і представниками профільних відомств Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства. У порядку денному стояли епізоотична ситуація щодо африканської чуми свиней, стан охорони державного мисливського фонду в Чернівецькій області, підготовка документів щодо надання у користування мисливських угідь, укладення договорів щодо плати за користування лісовими мисливськими угіддями.
З метою недопущення появи та поширення африканської чуми свиней на території Чернівецької області користувачів мисливських угідь поінформували про необхідність розробити маршрути для обстеження підпорядкованих території, вести інформаційно-роз’яснювальну роботу з мисливцями і місцевим населенням та стовідсотково направляти зразки діагностичного матеріалу від добутих тварин для лабораторних досліджень на предмет наявності хвороб.
Також заступник начальника відділу лісового господарства та мисливства Чернівецького ОУЛМГ Василь Гав’юк прозвітував про виконану роботу з охорони державного мисливського фонду. Окрім цього було обговорено питання щодо підготовки пакетів документів для отримання у користування мисливських угідь на території області та встановлення плати за їх користування.

Прес-служба Чернівецькогообласногоуправління
лісового та мисливськогогосподарства

peredplata