Чернівецькою місцевою прокуратурою ведеться активна робота щодо протидії корупції

На виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції» Чернівецькою місцевою прокуратурою впродовж поточного періоду 2016 року постійно проводиться робота щодо запобігання та протидії корупції.

Зокрема, Чернівецької місцевої прокуратури проводились результативні перевірки додержання вимог Закону України «Про запобігання корупції». За їх результатами складено 3 протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 та ч.2 ст.172-7 КУпАП та за ч.1 ст. 172-5 КУпАП.

Дані протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією розглянуті Садгірським районним судом м. Чернівці, Шевченківським районним судом м. Чернівці та Апеляційним судом Чернівецької області. За результатами їх розгляду осіб відносно яких Чернівецькою місцевою прокуратурою складались протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією визнано винними та накладено на останніх адміністративні стягнення у вигляді штрафів.

Крім того, за результатами перевірок додержання вимог Закону України «Про запобігання корупції» проведених Чернівецькою місцевою прокуратурою внесено 2 подання, одне з яких на даний час розглянуто та задоволено 1 державного службовця притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

peredplata