Буковинці вдало виступили на III Всеукраїнській спартакіади інвалідів праці «Сила духу»

Вдало закінчились фінальні змагання III Всеукраїнської спартакіади інвалідів праці «Сила духу» для команди потерпілих на виробництві Чернівецької області, які проходили з 10 по 12 вересня 2015 року в м. Ужгород. П’яте загальнокомандне місце серед 26 команд, що брали участь у змаганнях. Два дні напруженої, захоплюючої боротьби промайнули мов мить. Хвилювання, спортивний азарт, неймовірна самовіддача, відчай невдач та блаженна радість перемоги – все це супроводжувало кожного без винятку учасника команди, а крім того, панувало відчуття справжнього спортивного колективізму, підтримка один одного, віра в себе і своїх колег.

Буковинці вдало виступили на III Всеукраїнській спартакіади інвалідів праці «Сила духу»

Вже в перший день змагань команда Чернівецької області заявила про себе як один із лідерів змагань, що готова дати бій іменитим суперникам і поборотись за головні нагороди Спартакіади. В змаганнях із дартсу серед жінок з позиції сидячи перше місце в індивідуальному заліку та золоту медаль виборола Неля Шулік (м. Чернівці), а вже за кілька годин надійшла радісна звістка про бронзову медаль Олександра Захарюка (м. Чернівці) у змаганнях із гирьового спорту в ваговій категорії до 90 кг.

Вдало виступили буковинські спортсмени і наступного дня. Всього за крок до п’єдесталу пошани на почесному четвертому місці завершили змагання Лілія Коханюк (Кіцманський район) з тенісу, Іван Кваснюк (м. Чернівці) з шахів, Світлана Томнюк з бомбаскету сидячи та Віктор Репеха (Сокирянський район) з бомбаскету стоячи.

А завершальним акордом успішного виступу буковинців стала перемога в особистому заліку і золота медаль капітана команди Ростислава Рогожинського з Заставнівщини у змаганнях з армспорту в ваговій категорії понад 90 кілограм. Це вже третій виступ Ростислава на Всеукраїнських спартакіадах. В 2013 році в цьому ж виді спорту він здобув бронзову медаль, в 2014-му став срібним призером і ось зараз – золота медаль переможця.

Від імені керівництва обласного управління виконавчої дирекції Фонду щиро вітаємо переможців і всю команду Чернівецької області з високими спортивними досягненнями. Бажаємо подальших спортивних успіхів, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру та здійснення найзаповітніших мрій!

peredplata