Буковинець силоміць відібрав у підлітка срібний ланцюжок

Раніше судимий мешканець Кіцманського району на одній із вулиць села Чортория пригрозив хлопчині застосувати фізичне насильство та забрав срібний ланцюжок. Міліціонери зловмисника затримали. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Співробітники Кіцманського райвідділу міліції у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили причетність 26-річного мешканця села Чортория до скоєння розбійного нападу на односельчанина.

Молодик на одній із вулиць села пригрозив застосувати фізичне насильство, якщо 14-річний хлопець не віддасть срібний ланцюжок, вартістю 1500 гривень. Відтак, заволодівши прикрасою, буковинець втік.

Згодом правоохоронці зловмисника затримали. Виявилося, що він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Міліціонери зібрали обґрунтовані докази, які підтверджують вину буковинця у вчиненому та розпочали кримінальне провадження.

Слідчі кваліфікують дії підозрюваного за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд затриманому обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує ув’язнення строком до семи років.

peredplata