Буковинський «УКРОП» веде у місцеві ради справжніх патріотів

Міська та обласна конференція організацій політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» відбулася 22 вересня у Чернівцях.
За короткий проміжок часу УКРОП на Буковині став найактивнішою політичною силою, яка у свідомості громадян вже є якісною перспективою та альтернативою старій системі влади.
На конференції представлено список кандидатів у депутати місцевих рад.

Буковинський «УКРОП» веде у місцеві ради справжніх патріотів

Буковинський «УКРОП» веде у місцеві ради справжніх патріотів

Першим номером в обласну раду одноголосно обрано Ігоря Малишевського – учасника АТО, хірурга, який рятував життя на передовій.
Зараз він працює лікарем, доцентом кафедри онкології та радіології БДМУ і знає, як оздоровити хвору систему влади. Отримавши повістку, Малишевський за годину зібрався і відбув у зону проведення бойових дій щоби надавати необхідну медичну допомогу пораненим бійцям. Пробувши рік військовим медиком, Ігор Малишевський пройшов такі гарячі точки як Амвросіївка, село Степанівка, Артемівськ, Дебальцеве.

Загалом, буковинські «укропи» – це нові обличчя, не заплямовані, які стояли на Майдані, воювали у зоні АТО, займалися волонтерською діяльністю, і яким набридло спостерігати за безглуздими діями депутатів. Вони готові шляхом цих виборів докорінно очистити ради від шкідників-попередників.
Не зважаючи на тиск на кандидатів, члени команди буковинського УКРОПу готові зламати систему, яка працює 24 роки.

Кожен кандидат від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» в Чернівецькій області має професійні та особисті досягнення. Жоден не був членом «Партії регіонів» і не є представником місцевих олігархічних груп. Це потужний дружній колектив.
Всі вони одноголосно заявили про намір набрати максимум мандатів на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

peredplata