Буковинських журналістів запрошують на безкоштовний тренінг

Буковинських журналістів запрошують на безкоштовний тренінгШкола журналістики УКУ запрошує співробітників регіональних ЗМІ узяти участь у програмі «Медіа як посередник у розв’язанні та попередженні конфліктів».

Школа журналістики Українського католицького університету запрошує журналістів місцевих і регіональних засобів масової інформації взяти участь у тренінгах із конфліктології. Програма «Медіа як посередник у розв’язанні та попередженні конфліктів відбудеться у Львові 29-31 жовтня за підтримки Посольства Великої Британії в Україні. Витрати учасників на проїзд, харчування та проживання у Львові оплачують організатори.

Протягом трьох днів учасники вчитимуться працювати з дражливими темами (збройні конфлікти, мобілізація, переселенці, демобілізовані тощо), дотримуючись професійних стандартів; обговорять з експертами особливості реакції суспільних груп на повідомлення, що транслюються у ЗМІ; познайомляться з успішними медійними проектами, які висвітлюють проблеми переселенців. Також будуть представлені найновіші результати соціологічних досліджень щодо впливу медіа на суспільні настрої.

Участь у проекті можуть узяти журналісти регіональних чи локальних ЗМІ віком до 45 років з усієї України.
Заявки можна подавати до 1 жовтня.

Докладні умови участі та вимоги до заявок дивіться на сайті Школи журналістики УКУ.
По додаткову інформацію звертайтесь за адресою omyrovych@ucu.edu.ua.

peredplata