Мер Чернівців на звернення учасників АТО ветував рішення виконкому

Мер Чернівців на звернення учасників АТО ветував рішення виконкомуМіський голова Олексій Каспрук 24 вересня на звернення учасників АТО зупинив дію рішення виконавчого комітету міської ради, яким вносилися зміни до Положення про Координаційний центр з питань соціальної та психологічної підтримки учасників антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Дію зазначеного рішення виконавчого комітету міської ради зупинено відповідно до статті 42, частини 7 статті 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”.
Тепер зміни до Положення про Координаційний центр з питань соціальної та психологічної підтримки учасників антитерористичної операції будуть розглядатися на наступній 70 сесії міської ради.

Наразі діє Положення про Координаційний центр з питань соціальної та психологічної підтримки учасників антитерористичної операції, яким передбачено, що його рішення набирає чинності, якщо за нього проголосувало більше половину присутніх на засіданні Центру.

Очолює Координаційний центр з питань соціальної та психологічної підтримки учасників антитерористичної операції голова ГО «Добротворець» Степан Меленко.

peredplata