Храмове свято чернівчани зустрінуть із повним гаманцем

Обличчя будь-якого міста визначають його мешканці – своєю невтомною працею, досягненнями, професійною майстерністю. Завдяки чернівчанам наше місто може відсвяткувати своє храмове свято із повним бюджетним гаманцем.
Цього року станом на 28.09.2015р. платники податків столиці Буковини сплатили до зведеного бюджету 1731,2 млн. грн. податків та єдиного соціального внеску, що на 235,6 млн. грн. більше, аніж минулого року.
Податковий внесок містян до місцевого бюджету склав майже 461 млн. грн., що на понад 60 млн. грн. перевищує минулорічні надходження, державний бюджет отримав від чернівецьких платників 403,0 млн. грн., що майже у півтора рази більше, ніж минулоріч.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях щиро вітає усіх мешканців столиці Буковини із Днем народження нашого прекрасного міста та бажає, щоб кожен платник податків відчував свою причетність до економічного процвітання Чернівців!
Бажаємо усім нам миру та благополуччя, міцного здоров`я, щастя і радості, добра, злагоди, творчих задумів та їх втілення, впевненості та віри у краще майбутнє!
Сектор комунікацій ДПІ у м. Чернівцях

peredplata