У Чернівцях вдруге відбувся фестиваль домашніх улюбленців

У Чернівцях вдруге відбувся фестиваль домашніх улюбленців Гарною традицією для Чернівців стало проведення восени фестивалю домашніх улюбленців. Зокрема цьогоріч він відбувся 19 вересня на території ТРЦ «ДЕПО центр».
Свято для братів наших менших зібрало близько 30 учасників, переважно із собаками, проте й були два незвичних гостя – котик Тіма та черепаха Тріксі.
Всі бажаючі могли взяти участь у різноманітних цікавих конкурсах. Так чотирилапі хизувались наймоднішими костюмами та зачісками під час конкурсу краси, проявили неймовірні хореографічні здібності під час конкурсу «Танцюють всі», показали всю свою безмежну любов та приязнь у конкурсі «Собака-цілувака».
Ой як непросто було домашнім улюбленцям під час конкурсу «Алея спокуси», адже їм потрібно було не відволіктись на цілу смугу перешкод із смаколиків. Також перевірялися вміння хвостатих чітко виконувати команди та швидко долати дистанції у естафеті. Ну а на сам кінець всі тваринки відчули себе справжніми «зірками» й розкрили свої таланти у конкурсі «Хвилина слави».
Однак самими лише конкурсами фестиваль не обмежився, й власники абсолютно безкоштовно могли пройти огляд свого вихованця у ветеринара, зробити йому зачіску та прочіпувати домашнього улюбленця. Ті ж, хто ще не встигли знайти свого чотирилапого друга, мали можливість здійснити це, адже під час свята волонтери проводили акцію із пошуку господарів безпритульним братам нашим меншим. Ну а для наймолодших учасників були організовані конкурс малюнків та цікаві квести, тобто сумно не було нікому. І все це супроводжувалось морем яскравих вражень, великою кількістю подарунків, призів…
Надіємось, що й наступного року ми підтримаємо таку гарну ініціативу й фестиваль домашніх улюбленців втретє відбудеться у нашому місті. Ну а поки проведенню такого свята ми завдячуємо Європейському Союзу, який надав грант (624214,72 євро або 7392598,64 гривень) на реалізацію міжнародного проекту код MIS-ETC: 1537 «Захист кордонів від небезпек, що поширюються безпритульними тваринами», в рамках якого й здійснено даний захід.
У Чернівцях вдруге відбувся фестиваль домашніх улюбленців

peredplata