У Києві затримали родича Фірташа, який 8 років перебував у розшуку за смертельне ДТП

У Києві затримали родича Фірташа, який 8 років перебував у розшуку за смертельне ДТПКиївські поліцейські затримали водія в нетверезому стані. Згодом виявилося, що це пасинок Фірташа, винний у смертельному ДТП 8 років тому.

28 вересня близько 3 ранку співробітниками патрульної поліції Києва в Дарницькому районі був зупинений автомобіль Porsche Cayenne, водій якого грубо порушував правила дорожнього руху, повідомляє у своєму facebook радник міністра МВС Антон Геращенко.

Виявилося, що за кермом перебував громадянин з ознаками алкогольного сп\’яніння. При цьому у водія не було при собі жодних документів.

Водій 30-ти років зробив вигляд, що йому стало погано, і викликав собі швидку допомогу. Співробітники поліції прийняли рішення проїхати за водієм в лікарню, щоб встановити його особу.

«Яке ж було здивування поліцейських, коли вони встановили, що затриманим є Калинівський Сергій Зіновійович 1985 року народження, пасинок відомого олігарха Дмитра Фірташа, який з 2007 р знаходиться в міжнародному розшуку за скоєне ДТП зі смертельним результатом!» – Повідомляє Геращенко.

peredplata