На Буковині \”накрили\” підпільний цех з виготовлення алкоголю

Завдяки вжитим заходам, правоохоронці не допустили появи на ринках Чернівецької та Івано-Франківських областей 1060 літрів підробленої горілки. Як з’ясували міліціонери, виготовленням фальсифікату займався мешканець Вижницького району. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

На Буковині "накрили" підпільний цех з виготовлення алкоголю

На Буковині "накрили" підпільний цех з виготовлення алкоголю

Співробітники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Чернівецькій області задокументували протиправну діяльність 46-річного мешканця міста Вашківці. Приватний підприємець у власному господарстві налагодив підпільних цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Спиртні напої сумнівної якості чоловік зберігав у поліетиленових пакетах ємністю 10 літрів та упаковував у картонні коробки з написом «Горілка Пшенична». Підроблену горілку недобросовісний бізнесмен розповсюджував через роздрібну мережу Чернівецької та Івано-Франківської областей.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання фігуранта, міліціонери вилучили 106 упаковок сумнівних горілчаних виробів, 80 порожніх поліетиленових пакетів з краниками, ємкістю 10 літрів, поліграфічну продукцію та інші засоби для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів). Санкція статті – позбавлення волі строком до семи років. Слідство триває.

peredplata